Acesta este ceva ce ar trebui să-și sprijine republicanii și democrații.

Acesta este ceva ce ar trebui să-și sprijine republicanii și democrații.

WebMD: Care este lupta ta astăzi? Știu că foștii dependenți de orice tip spun că nu s-au vindecat, se recuperează. Cum o gestionezi de zi cu zi?

Kennedy: Mă lupt cu alte lucruri care ar putea deveni pante alunecoase pentru ca eu să cad din nou în dependență. Ele se concentrează în jurul celor șapte păcate capitale. Orice lucru care se simte prea bine trebuie să te uiți rapid la tine.

WebMD: Comisia președintelui pentru opioide: ați spus că este o farsă. Ce se întâmplă mai exact acolo? Are Casa Albă un interes în abordarea acestei probleme?

Kennedy: Ce a făcut comisia a fost bun. Am făcut niște lucrări bune. Ideea că am fost organizați astfel încât să facilităm un răspuns îndrăzneț la această epidemie -- este o farsă. Acum s-a dezvăluit că nu a existat niciun interes nicăieri pe parcurs pentru a aborda această provocare în mod agresiv.

Când președintele și-a ținut discursul la Casa Albă după comisie, m-am gândit că asta ar putea deveni cu adevărat ceva. Discursul lui a fost foarte puternic. Dar apoi, știi, am așteptat și am așteptat, iar următorul lucru care s-a întâmplat a fost o reducere a impozitelor de aproape 2 trilioane de dolari. Vrei să spui că avem nevoie de 200 de miliarde de dolari în 10 ani dacă vom fi aproape de HIV/SIDA. Acum adoptăm o reducere a taxelor care va costa 2 trilioane de dolari în 10 ani. Nu ne spuneți că nu sunt suficienți bani. Este vorba de politică.

WebMD: Ce am putea face pentru a avea cel mai mare impact în următorii 2 ani?

Kennedy: Trebuie să avem un șablon pentru modul în care vom petrece acest acord final. Nu cred că există nicio îndoială că va exista o înțelegere. Întrebarea este ca și așezarea tutunului: o mare parte din asta va fi distrusă și nu va merge cu adevărat la ceea ce ar putea avea cel mai mare impact? Și, așadar, cred că trebuie cu disperare să fim pregătiți și să ne conturăm soluțiile. Orașul New York înregistrează o rată de supradozaj în creștere. Rhode Island a văzut o veste grozavă recent cu încarcerarea și tratamentul persoanelor care sunt încarcerate.

Concluzia este că avem o întreagă litanie de politici eficiente care și-au demonstrat utilitatea. Tratament asistat cu medicamente. Bum, chiar de sus. Asigurarea că toți [profesioniștii din domeniul sănătății fac] screening-uri pentru dependență, astfel încât să vedem cine este expus cel mai mare risc.

Avem legea parității [sănătății mintale] care este încă ignorată. Nu există un stat în această țară în care asigurătorii să adere la legea federală privind sănătatea mintală și dependența. Dacă ai face vreodată companiile de asigurări să introducă ceea ce ar trebui să cheltuiască cu adevărat pentru această problemă, ai vedea o schimbare dramatică. Și, desigur, trebuie să luăm măsuri represive împotriva acelor furnizori fără scrupule [pentru a ne asigura că] produc tratamentele care au cele mai bune șanse de a îmbunătăți condițiile oamenilor. Asta poate face o mare diferență. În mod evident, intervenția timpurie este micul-mamă a tuturor eforturilor noastre viitoare.

Acesta este ceva ce ar trebui să se sprijine republicanii și democrații. ... Ne retrogradăm cu adevărat țara la viitorul statut de clasa a doua, deoarece noile armate care ne vor fura modul de viață nu vor fi militare și nici nu vor fi o forță economică. Noile armate vor fi depresia, anxietatea și dependența. Acestea sunt lucrurile care ne vor submina securitatea națională și ne vor releva țara la un nivel de trai mai scăzut.

Declinare importantă a răspunderii:

Opiniile exprimate în acest articol sunt exclusiv cele ale expertului intervievat, care poate avea sau nu pregătire medicală sau științifică. Aceste opinii nu reprezintă opiniile WebMD și nu au fost revizuite de un medic WebMD sau de orice membru al personalului editorial WebMD pentru acuratețe, echilibru, obiectivitate sau orice alt motiv, cu excepția respectării Termenilor și condițiilor noastre. Unele dintre aceste opinii pot conține informații despre tratamente sau utilizări ale produselor medicamentoase care nu au fost aprobate de U.S. Food and Drug Administration. WebMD nu susține niciun produs, serviciu sau tratament specific.

Nu considerați acest articol ca un sfat medical. Nu amânați și nu ignorați solicitarea de sfaturi medicale profesionale de la medicul dumneavoastră sau de la alt furnizor de asistență medicală calificat din cauza a ceva ce ați citit pe WebMD. Trebuie să discutați întotdeauna cu medicul dumneavoastră înainte de a începe, opri sau modifica orice parte prescrisă a planului de îngrijire sau a tratamentului. WebMD înțelege că citirea experiențelor individuale, din viața reală, poate fi o resursă utilă, dar nu este niciodată un substitut pentru sfatul, diagnosticul sau tratamentul medical profesionist de la un furnizor de servicii medicale calificat. Dacă credeți că ați putea avea o urgență medicală, sunați imediat medicul dumneavoastră sau apelați imediat 911. 

De Amy Norton

Reporter Ziua Sănătății

MARȚI, 9 aprilie 2019 (HealthDay News) -- Persoanele cu durere severă din cauza cancerului sau a anemiei falciforme nu ar trebui să li se refuze acoperirea pentru analgezice opioide, spune o nouă clarificare privind orientările federale.

În urma epidemiei naționale de opioide, diverse societăți medicale au încurajat medicii să controleze rețetele pentru puternicele analgezice.

În 2016, Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA au publicat linii directoare care spuneau că pentru majoritatea pacienților consultați de medicii primari, opioidele ar trebui să fie o ultimă soluție.

Dar a existat o consecință neintenționată: unii asigurători au refuzat să plătească rețetele pentru pacienții cu cancer sau anemie falciformă sau pentru supraviețuitorii de cancer cu dureri cronice complicate.

Noua clarificare a fost emisă într-o scrisoare de la CDC către trei societăți medicale care au adus în atenția agenției problema asigurărilor - Societatea Americană de Hematologie, Societatea Americană de Oncologie Clinică (ASCO) și Rețeaua Națională a Cancerului.

Scrisoarea, publicată marți, subliniază că liniile directoare nu au fost destinate pacienților care urmează un tratament pentru cancer.

Dincolo de asta, spune scrisoarea, liniile directoare nu au fost concepute astfel "refuza orice pacient care sufera de dureri cronice" opțiunea medicamentelor opioide.

Dr. Deepika Darbari, care face parte din societatea de hematologie, tratează pacienți tineri cu anemie falciforme la Children's National, din Washington, DC. pacienţi internaţi cu episoade dureroase severe.

Și au citat ghidurile CDC drept motiv, a spus Darbari.

Anemia falciforme este o boală moștenită care face ca celulele roșii din sânge să aibă formă de semilună, mai degrabă decât în ​​formă de disc. Celulele devin și ele "lipicios" și predispus la coagulare. Din cauza circulației sanguine deficitare, pacienții pot suferi dureri periodice "crize."

De-a lungul timpului, a explicat Darbari, anemia cu celule falciforme poate provoca durere cronică prin deteriorarea organelor și articulațiilor din întregul corp.

Pacienții pot încerca mai întâi alte analgezice, cum ar fi acetaminofenul (Tylenol) și ibuprofenul (Motrin, Advil), împreună cu terapii nonmedicamentale, potrivit Darbari.

Dar, a spus ea, unii au nevoie de opioide orale, cum ar fi Vicodin sau OxyContin. Și pentru episoadele severe de durere, pacienții ar putea fi nevoiți să fie spitalizați și să li se administreze opioide IV.

A continuat

CDC a fost de acord că gestionarea durerii de celule falciforme este complicată. Agenția a declarat în scrisoarea sa că deciziile de tratament -- și rambursarea -- ar trebui să se bazeze pe liniile directoare medicale create special pentru boală.

Apoi, este problema supraviețuitorilor de cancer care suferă dureri de durată legate de tratamentul lor.

Liniile directoare ale CDC au spus în mod specific că nu se aplică pacienților cu cancer care suferă "tratament activ."

"Dar unde îi lasă pe supraviețuitorii cancerului?" a spus Judith Paice, autorul principal al ghidurilor ASCO privind tratarea durerii supravietuitorilor.

Din ce în ce mai mulți oameni supraviețuiesc cancerului, a spus Paice -- și asta înseamnă că mai mulți oameni trăiesc cu efecte secundare ale tratamentului, care pot include durere cronică. Unele tratamente pentru cancer dăunează nervilor, de exemplu, lăsând oamenii cu o formă de durere numită neuropatie.

Un alt exemplu, a spus Paice, se referă la inhibitorii de aromatază pe care supraviețuitorii cancerului de sân îi pot lua ani de zile pentru a reduce riscul de recidivă. Ele pot provoca dureri articulare și musculare cronice.

"Avem multe opțiuni diferite pentru a aborda durerea la supraviețuitorii de cancer, iar opioidele sunt unul dintre acestea," spuse Paice.

Orientările CDC, a remarcat ea, au vizat medicii de îngrijire primară care tratează probleme mai frecvente, cum ar fi durerile de spate. Condițiile complexe de durere, precum cele ale supraviețuitorilor de cancer, sunt diferite, a spus Paice.

În scrisoarea sa, CDC a recunoscut că durerea la supraviețuitorii cancerului este "unic," și că recomandările de la grupuri precum ASCO oferă "îndrumări utile" pe tratament.

Comentând scrisoarea, grupul comercial America's Health Insurance Plans (AHIP) a spus că polițele de asigurări de sănătate au "mereu" a recunoscut că pacienții sub tratament activ pentru cancer nu se încadrează în ghidurile CDC.

Dincolo de asta, AHIP a spus: "Furnizorii de asigurări de sănătate acoperă abordări cuprinzătoare și eficiente ale managementului durerii, care includ tratamente bazate pe dovezi, prescrierea mai precaută de opioide și monitorizarea atentă a pacientului."

Scrisoarea CDC va fi disponibilă public online, iar Darbari a spus că medicii și pacienții o pot cita dacă întâmpină probleme cu asigurarea.

Paice a sunat scrisoarea "un început." Dar ea a mai spus că problema este mai largă: chiar și atunci când pacienților nu li se refuză acoperirea, asigurătorii impun cerințe greoaie de autorizare prealabilă pentru opioide -- chiar și pentru reumpleri.

A continuat

"Acest lucru poate lăsa pacienții cu dureri cronice fără niciun medicament," ea a spus.

Paice a spus că le reamintește pacienților să nu aștepte până când pastilele lor sunt aproape plecate pentru a primi o reîncărcare - deoarece se pot confrunta cu întârzieri.

Știri WebMD de la HealthDay

Surse

SURSE: Deepika Darbari, M.D., hematolog, Sistemul Național de Sănătate pentru Copii și membru, Societatea Americană de Hematologie, Washington, D.C.; Judith Paice, Ph.D., R.N., profesor de cercetare și director, programul pentru durerea cancerului, Northwestern University Feinberg School of Medicine, Chicago și autor principal,Ghidul de management al durerii cronice la supraviețuitorii cancerului la adulți, Societatea Americană de Oncologie Clinică; Cathryn Donaldson, director, comunicații, America's Health Insurance Plans, Washington, D.C.; 9 aprilie 2019, scrisoare de la Centers for Disease Control and Prevention din SUA Copyright © 2013-2020 HealthDay. Toate drepturile rezervate.

8 ianuarie 2019 -- Pe măsură ce industria legalizată de canabis din Statele Unite crește cu aproape fiecare alegere, consumatorii interesați de aceste produse au tot mai multe opțiuni. Dar s-ar putea să aibă și mai multe întrebări, având în vedere sursele diferite ale produselor, diferența dintre legile federale și de stat și diferența dintre cele care te fac să te super și cele care nu.

Și alegerile intermediare din noiembrie, împreună cu acțiunile Congresului de la sfârșitul anului 2018 pentru a legaliza cânepa în Farm Bill, au adus și mai multe schimbări în peisaj. Cânepa este o varietate a plantei de canabis cu o cantitate neglijabilă de THC cu producție mare găsită în marijuiana.

Iată un punctaj cu ceea ce este legal și ce nu.

Marijuana & Statele

Chiar dacă, datorită Farm Bill, canepa și-a pierdut statutul de drog din Lista I – unul care nu are niciun scop medical dovedit și potențial de abuz – marijuana nu a avut. Asta înseamnă că, deși multe state au legalizat utilizarea sa, guvernul federal consideră în continuare marijuana și produsele CBD derivate din marijuana în aproape orice formă ca fiind ilegale. Dar până acum, oficialii federali de aplicare a legii nu și-au folosit puterea pentru a interveni și a închide operațiunile de marijuana în statele care au legalizat-o.

Lista statelor în care utilizarea medicală sau recreativă a marijuanei și CBD este legală continuă să crească. Treizeci și trei de state și Washington, DC, au adoptat legi privind marijuana medicală (inclusiv 10 state și capitala națiunii în care utilizarea recreativă și medicală este legală), spune Paul Armentano, director adjunct al Organizației Naționale pentru Reforma Legilor Marijuanei (NORML) . De asemenea, 14 state au promulgat legi medicale explicite pentru CBD.

Și, potrivit Armentano, toate produsele de canabis, inclusiv marijuana și CBD medical, sunt ilegale în Idaho, Dakota de Sud și Nebraska.

Dar produsele CBD?

Produsele CBD vândute online acoperă o gamă largă, de la tincturi și creme, la gume și pastile, la cafele și ceaiuri. Majoritatea experților cred că Farm Bill arată clar că consumatorii de oriunde pot cumpăra legal aceste produse dacă sunt fabricate din cânepă cu conținut scăzut sau zero de THC. Dar asta s-ar putea schimba dacă parlamentarii statului dvs. acționează în mod explicit pentru a le interzice.

Produsele CBD sunt adesea comercializate ca antiinflamatoare și analgezice care pot ajuta și la insomnie candidol reactii adverse și anxietate. Unele tulpini de CBD sunt populare printre părinții copiilor cu epilepsie severă.

În câteva zile de la intrarea în lege a Farm Bill, FDA a emis o declarație în care spunea că orice produs CBD pe bază de cânepă care este comercializat ca având beneficii terapeutice sau ca supliment alimentar este ilegal de vândut, cu excepția cazului în care FDA l-a revizuit și aprobat. Deschiderea pieței, se pare, a deschis și produsele pentru supravegherea reglementară.

Și FDA ar avea în continuare autoritate asupra produselor din cânepă folosite ca hrană, spune Todd Harrison, avocat și președinte al grupului FDA al firmei de avocatură Venable LLP din Washington, D.C.

Și cum rămâne cu cumpărarea de produse CBD online, mai ales dacă vă aflați într-o stare în care CBD nu este legal sau este restricționat? Sunt mai multe necunoscute decât cunoscute.

„Cred că există foarte puține riscuri pentru consumatori," spune Harrison, mai ales dacă este un produs CBD făcut din cânepă. "Dacă cumpărați CBD din marijuana, ar putea exista un risc." Dar, spune el, "Nu cred că statele vor lua măsuri împotriva consumatorului."

Jonathan Miller, JD, consilier general al U.S. Hemp Roundtable, un grup industrial, spune: "Nu am auzit niciodată de cineva arestat pentru că a cumpărat CBD online." El a auzit despre proprietarii de magazine care vând produse CBD sunt citați.

Ce înseamnă noua lege pentru cânepă

Cânepa industrială are potențial pentru alimente, medicamente și chiar piese auto. Și a fost numit un potențial avantaj pentru fermierii din Kentucky care caută o alternativă la culturile lor de tutun.

Cânepa industrială poate fi cultivată numai în condiții specifice, cum ar fi în programele pilot de stat.

Conform noii legi, guvernele de stat, nu guvernul federal, ar reglementa în primul rând produsele din cânepă.

Cânepă "va fi [acum] o marfă agricolă”, precum grâul sau portocalele, spune Miller. „Nu are impact asupra CBD-ului derivat din marijuana”.

Prevederea din noul Farm Bill, spune el, clarifică „legalitatea CBD-ului derivat din cânepă”.

Chiar și cu prevederea Farm Bill, guvernele de stat sau locale pot impune limitări mai stricte, spune Miller. În prezent, aproximativ 15 state au „statui CBD destul de puternice pentru cânepă. Toate celelalte sunt vagi sau tăcute."

"Va aduce un anumit nivel de claritate acestei piețe," spune Armentano de la NORML.

Acesta va stabili o scutire pentru plantele tradiționale de cânepă, definite ca având maximum 0,3% THC, spune el. "Acestea nu mai sunt definite ca substanțe controlate.

În timp ce limbajul implică faptul că compușii derivați din acele plante și introduși în produse ar fi, de asemenea, scutiți, nu este explicit, spune Armentano, așa că rămân zone gri.